Milorad Dodik: Koalicija stabilna

Predstavnici SNSD-a i koalicionih partnera u Banjoj Luci zaključili su danas da je ova koalicija stabilna, da će imati apsolutnu većinu u Skupštini grada te da će nastaviti realizaciju projekata značajnih za građane.

Lider SNSD-a Milorad Dodik rekao je novinarima nakon sastanka da će biti formiran koordinacioni odbor o saradnji koalicionih partnera na nivou grada Banje Luke.

Nenad Stevandić, predsjednik Ujedinjene Srpske, rekao je da je cilj da Banja Luka funkcioniše.
Na sastanku je istaknuto da će biti nastavljena realizacija projekata značajnih za razvoj Banje Luke i da je od izuzetnog značaja da je ova koalicija stabilna, prenosi Srna.

Sastanku su prisustvovali i potpredsjednica SNSD-a Željka Cvijanović, predsjednici Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić, Socijalističke partije Petar Đokić, Demosa Nedeljko Čubrilović, predsjednik Gradskog odbora DNS-a Banja Luka Borivoj Obradović i novoizabrani odbornik iz reda nacionalnih manjina u Skupštini grada Banja Luka Saša Čudić.

Predstavnici ovih stranaka potpisali su 16. novembra u Banjoj Luci koalicioni sporazum o formiranju većine u banjalučkoj Skupštini grada.
“Imamo dovoljno stručnjaka, mladih ljudi, sve ono što je potrebno da grad funkcioniše”, rekao je Stevandić.