Mektić zakucao Dodika: Opet ovaj idiot. Pa, ko si ti da govoriš o uticaju

Tako je Mektić na svom Twitter profilu komentirao posljednju izjavu člana Predsjedništva BiH i lidera SNSD-a Milorada Dodika.

Podsjetimo, Dodik je rekao da današnje povećanje broja zaraženih u Republici Srpskoj izaziva zabrinutost, ali da vjeruje da će za nekoliko dana, najviše sedam, uvedene epidemiološke mjere dati određene rezultate.

-Ako ih daju, onda ćemo ponovo otvoriti škole, ugostiteljske objekte. U suprotnom, moraćemo ostati pri postojećim mjerama – rekao je Dodik jučer novinarima u Banjoj Luci.

On je istaknuo da vlast Republike Srpske čini sve da osposobi zdravstveni sektor da može da primi sve pacijente te je apelovao da građani poštuju mjere i time pomognu u smanjenju pritiska na taj sektor.

-Kada se očekivalo da će epidemija početi da jenjava, ona se ponovo razbuktala – kazao je Dodik i dodao da treba ponovo naći način da se zdravstveni radnici motivišu da rade.

Dodik je rekao da se ekspanzija virusa dešava i u mnogim evropskim zemljama koje preduzimaju rigorozne mjere.

Uslijedila je burna reakcija Dragana Mektića na Twitteru:

„Opet ovaj idiot. Pa, ko si ti da govoriš o uticaju korone na odvijanje nastave. Ti svoju djecu ionako školuješ u inostranstvu, gdje zbog iste ne zatvaraju škole“, poručio je Mektić.

(Foto:Hayat)